16/11/2017

Socis

Assemblea de socis 2018 i convocatòria d'eleccions a la junta

Informem als socis de la convocatòria de l'assemblea de socis pel proper dissabte 13 de gener de 2018. Tindrà dues parts:

 • Convocatòria ordinària
 • Convocatòria extraordinària per la celebració d'eleccions de la junta directiva de l'entitat.

Més informació:

Carta informativa

Normativa electoral

Plantilla de candidatura

16/10/2017

Colònies "Els Minairons Cantaires"

Una trobada de minairons plena d'emocions

Aquest cap de setmana (divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 d'octubre de 2017), hem celebrat la vint-i-tresena trobada de minairons a la Farga de Queralbs. Hem de dir, després d'un merescut repòs, que han estat tres dies genials, plens d'emocions, de convivència, d'amistat, de germanor i de tots aquells adjectius  (molts, per cert) que vulgueu afegir-hi alhora de descriure les vivències d'aquests dies.

Sobretot, però, han estat dies de retrobament i d'airejament després dels dies que vivim al nostre país. Hem recuperat forces, hem caminat i descobert paisatges encisadors, hem jugat, ens hem vist de nou, hem xalat de la companyia de totes i de tots, hem intercanviat punts de vista amb una tendra mirada cap a les colònies i cap els infants i joves... En definitiva, ens hem conegut més i millor i hem fet un nou tast de la vida minaironal.

A destacar:

 • La nombrosa participació d'enguany que, el divendres al vespre, es va traduir en gairebé dos cents participants ansiosos de conviure, gaudir, ballar...
 • Una excursió excel·lent per la vall de Núria on quasi bé cent minairons van gaudir d'una petita travessa per carena i diferents cims, entre ells els Torreneules.
 • Un caliu meravellós entre els vailets, mares i pares, monitores i monitors.
 • Moltes ganes de jugar, ballar i recordar l'estiu a través de la revista i del vídeo que vam compartir abans de lliurar el dvd als sol·licitants.
 • Tantes emocions difícils d'explicar i d'entendre des de lluny i que deixem en el record de totes i de tots vosaltres, els lectors o lectores que llegiu aquesta petita crònica.

Avui dilluns estem encara una mica cansats i cansades però millor anímicament després d'haver-nos oxigenat al Pirineu Oriental a l'aixopluc d'un bon clima, un inici de tardor amb els colors despuntant enmig dels boscos i amb més calor del normal a aquestes alçades. També ens sentim cofois de l'experiència i preparats per a enfilar l'agulla i començar a preparar la nova edició de colònies. Ahir, realment, vam cloure la campanya 2017 i a partir d'avui comencem a pensar i a imaginar-nos la propera edició.

Dir a tothom que ja estem lliurant dvds i revistes i que per tal de fer-la arribar ja informarem del com i quan.

Moltes abraçades a tothom amb el desig de llibertat i de democràcia que tots portem als nostres cors.

15/10/2017

Noves fotos a Aplec 2017

S'han penjat 41 noves fotos a l'àlbum.

13/10/2017

23è Aplec "Els Minairons Cantaires"

Preus bitllet col·lectiu cremallera

Benvolguts,

Us facilitem el preu del bitllet col·lectiu del cremallera:

Adult: 19€

Menor de 15 anys: 12,75€

Recordem que qui no s'hagi acollit al bitllet col·lectiu i vingui a la excursió haurà de pagar el bitllet normal.

Salutacions i fins demà!

09/10/2017

23è Aplec "Els Minairons Cantaires"

Darreres informacions

Algunes informacions pràctiques cara la trobada del proper cap de setmana:

EXCURSIONISTES

 • El dissabte, el tren cremallera surt de l'estació de Queralbs a les 08:10h. No espera a ningú, com ja sabeu. Per tant, si veniu de fora sigueu puntuals directament a l'estació. Tothom que estigui a la casa de colònies entre el divendres i el dissabte recordeu:
  • El divendres dia 13 d'octubre, el sopar (pels qui us hi heu apuntat) se servirà a les 09:30h.
  • Els qui només hi veniu a dormir caldrà que arribeu a la Farga no més tard de les 12:00h. Tindreu adjudicada habitació des de secretaria.
  • L'esmorzar, al matí del dissabte, se servirà a partir de tres quarts de set del matí donat que caldrà anar a buscar el cremallera amb puntualitat.
  • Si algú necessita que la Farga els proporcioni el dinar del dissabte (no és obligatori) ho ha de comunicar si no ho ha fet abans. En cas de no tenir-ne notícies entendrem que el porteu de casa.
  • Cal dur roba del temps pel que fa a l'excursió. El temps, a Núria, pot ser molt variable i hem de pensar en el fred, la calor, la pluja...
  • Finalment, nosaltres podem demanar un bitllet col·lectiu que surt molt més barat. Us demanem que, en cas d'estar-hi interessats/des, ens ho comuniqueu abans del dijous 12 d'octubre via neret@neret.org, indicant-nos quants bitllets voleu de 4 a 6 anys, quants en voleu de 7 a 14 anys i quants en voleu a partir de 15 anys.
  • Si tot va bé la tornada amb tren cremallera es preveu el mateix dissabte amb el tren de les 16:40h (si parlem del bitllet col·lectiu que ja hem negociat orientativament).

TROBADA EN GENERAL

Tant pel que fa als excursionistes com pel que fa a la resta les activitats de la trobada s'inicien a partir del dissabte a les 16:30h, tot i que s'hi pot arribar abans. Si arriben una mica tard els de l'excursió intentarem ajustar els horaris. De moment, però, ens guiem pel programa i horari que hi ha al nostre web.

Foto més recent


Unes danses per agafar gana
Aplec 2017
15/10/2017 12:59:27

Calendari

Propers esdeveniments

19/12/2017
Termini màxim per presentar candidatures a les eleccions de la junta directiva

13/01/2018
Assemblea de socis i elecccions a la junta (comença 13/01/2018 11:45)

01/07/2018
Primer torn 2018

15/07/2018
Segon torn 2018

Aniversaris

Dijous, 14 de desembre
Sira Vives Gibert

Divendres, 15 de desembre
Xavier Roses Adrover

Diumenge, 17 de desembre
Pau Castaño Pons

Dilluns, 18 de desembre
Pol Torrent Sanz

Dimarts, 19 de desembre
Roger Llanes Sayrol

Divendres, 22 de desembre
Francesc Ignasi Freixanet Palle

Amunt